Dokter

dokter

Deze dokter / verpleger laat vele vrouwen hun hartjes sneller kloppen. Er wordt gebruik gemaakt van sfeervolle muziek die de dames in de juiste stemming brengt. Ik ben een mannelijke stripper die er met charme en juiste moves voor zorgt dat vrouwen helemaal los gaan! Dit gebeurt op een deftige manier in een goed opgebouwde male striptease act waarbij verleiding en plezier centraal staan.

Voor verschillende evenementen, speciale gelegenheden, verjaardagen, vrijgezellenavonden, beurzen, discotheken, themafeestjes, in clubs, … ben ik jullie stripper!
Tijdens de striptease speel ik vooral in op situaties en werk interactief. Hoe de show verloopt is het gevolg van jullie keuze en enthousiasme. Ik doe geen respectloze handelingen. Zo zal mijn act zowel voor de persoon op de stoel als voor het publiek een onvergetelijke en leuke belevenis zijn. Ik heb geen omkleedruimte nodig, ik kan binnenkomen in mijn strip-outfit. Een muziekinstallatie heb ik zelf bij, dus die hoeft u niet te voorzien.Als er een professionele installatie aanwezig is, heb ik mijn muziek bij op CD en USB.